Skip to content Skip to navigation

Objavljen je natječaj za Erasmus+ studijski boravak studenata u ak. godini. 2024./25.

Obavještavamo studente FOI-ja da je Sveučilište u Zagrebu otvorilo natječaj za odlazak na Erasmus+ studijski boravak (razmjenu) u zimskom i ljetnom semestru ak. godine 2024./25. Natječaj je otvoren do 4. ožujka 2024.

Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA131) raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2024./25.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za studijski boravak (razmjenu) u ak. godini 2024./25. da pažljivo pročitaju natječaj (i privitke natječaja) te prouče stranicu FOI-ja s informacijama za mobilnost studenata.

Poveznica na objavljen natječaj i natječajnu dokumentaciju.

Rok za prijavu je 4. ožujka 2024. (12:00 sati, online i papirnato)

Za informacije vezane uz proces prijave na natječaj kontaktirajte:

  • Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja
  • Mailom na international@foi.unizg.hr
  • Telefonski na 042 390 826
  • osobno na FOI 1, 1. kat, kabinet 41

Za usporedbu i odabir studijskih programa i predmeta kontaktirajte:

  • ECTS koordinatoricu, doc. dr. sc. Katarina Pažur Aničić

Mailom na ects.coordinator@foi.unizg.hr

KONZULTACIJE

Za sve zainteresirane studente Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja i ECTS koordinatorica održavat će konzultacije. Prvi korak za svakog zainteresiranog studenta su konzultacije s Uredom za međunarodnu suradnju, nakon čega slijede konzultacije s ECTS koordinatoricom.

Molimo zainteresirane  studente da se prijave za konzultacije, ovdje: OBRAZAC ZA PRIJAVU.

Unutar obrasca se nalaze termini za grupne konzultacije (fizičke i virtualne konzultacije) te studenti da odabiru termin kojim im najviše odgovara.

NAPOMENE VEZANE ZA POTVRDU O ZNANJU JEZIKA:

  1. FOI može studentima svih godina koji su tijekom studiranja odslušali minimalno jedan semestar stranog jezika izdati potvrdu o znanju jezika (potvrda se izdaje isključivo za prijavu na ovaj Natječaj i ne može se koristiti u druge svrhe). Ukoliko je student/ica tijekom fakultetskog školovanja odslušao/la njemački jezik, potvrdu može dobiti samo ako ide na sveučilište u neku od zemalja njemačkog govornog područja te ima dovoljno znanje njemačkog jezika da sluša nastavu na istom. 

Za izdavanje potvrde pošaljite ime i prezime, studij i godinu, te ak. godinu u kojoj  je odslušan engleski (ili njemački) jezik na international@foi.unizg.hr.

  1. Studentima koji još nisu slušali (ili položili) engleski jezik – to su studenti 1. godine prijediplomskog studija Ekonomika poduzetništva morat će polagati ispit u jednoj od škola stranih jezika – B1 ili B2 razina.  U Uredu za međunarodnu suradnju mogu se raspitati za škole i cijene. FOI će studentima sufinancirati polaganje ispita u iznosu od 50% u slučaju uspješno položenog ispita.

Dokumentacija se donosi osobno u Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI 1, 1. kat, kabinet 41) ili šalje poštom (naznaka: za Ured za međunarodnu suradnju, Pavlinska 2, 42000 Varaždin). Rok za predaju je ponedjeljak, 4. ožujka 2024. do 12 sati (podne).

Za više informacija i sufinanciranje polaganja ispita javite se Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja osobno ili mailom na international@foi.unizg.hr.
 

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

e-mail: international@foi.unizg.hr

tel: 042 390 826